Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Venkel met witte wijn - finocchi al vino bianco
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, venkelknol, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: