Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Kalfstong met madeira
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, kalfstong, kippenbouillon, madeira, olijfolie, peper, prei, sherryazijn, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Turks kookboek:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: