Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Bagna caôda
- Ingrediënten:
- ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: