Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Zuppa de lenticchie - Linzensoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, room, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Recept uit Macaron:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!: