Recept uit Koken voor elke dag:
Vulling 1: gehakt met champignons (gevulde kip)
- Ingrediënten:
- champignons, cognac, ei, gehakt, kippenlever, knoflook, paneermeel, peper, peterselie, vetstof en zout
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, kastanjechampignons, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het Hummus kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Gemüse! :
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: