Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, groentebouillon, kastanjechampignons, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Rijksmuseum kookboek: