Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: