Recept uit Koken voor elke dag:
Kip met citroen
- Ingrediënten:
- citroenen, gemberpoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, laurier, olijfolie, saffraan, uien, zout, zwarte olijven en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: