628 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcrème fraîcheeigroentebouillonknoflookkruidenoliepeperpeterseliepreirode paprikatijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Truffelvinaigrette

Ingrediënten:
bieslook, blauwe aardappel, bloemige aardappel, gevogeltefond, limoensap, olijfolie, peper, sjalot, truffelolie, walnootolie, zeezout en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Salade de lentilles

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, braadworst, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, puy-linzen, rookworst, sjalot, winterpeen en witte wijn

Soort:
salade / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Lunch / bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookt spek, kippenbouillon, mosterd, olijfolie, sjalot en witte wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Eiervinagrette

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, hard gekookte eieren, knoflook, olijfolie, peper, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Pastasalade met gerookte kip

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, gerookte kip, macaroni, olijfolie, peper, sinaasappelsap, sjalot, veldsla, vleestomaat en zout

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, dille, gerookte zalmfilet, kappertjes, limoensap, limoenschil, milde olijfolie, peper, rucola, sjalotje, stokbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Kikkererwten-hapjes

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, edelgistvlokken, kikkererwt, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, stokbrood, ui, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / veganistisch / vegetarisch
Haal meer recepten op...