Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Witte kip met zoute sjalotjes
- Ingrediënten:
- droge sherry, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflookbieslook, olie, sesamolie en sjalot
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte / pekel en marinades
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Sous vide:
Lunch / bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Lunch uit Lekker Hollands:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Elke dag lekker eten: