Recept uit Modernist Cuisine [2]:
capon broth
- Ingrediënten:
- kaneel, blanke kippenfond, parmezaanse kaas, salie, sjalot en witte wijn
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, risottorijst, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Food & Friends: