Verpakte cotechino - cotechino arrotolato

Je vindt dit recept op pagina 971 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / varkensvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chinese vissoep

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bruschette met cotechino & ingelegde rodicchio

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Verse varkensworst in een saus met witte truffels uit Alba

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Cotechino con lenticchie (Gekookte worst met linzen)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi