Paupiettes de boeuf Niçoise - Rundvleesrolletjes, gevuld met olijven, pepertjes, knoflook en kruiden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 397 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Scotch eggs van kwartelei met mosterddip

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Dubbele kotelet van gestreepte zeebaars

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Duivelse tomaten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ham in coca-cola

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten