Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Aardappelgnocchi
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kruimige aardappelen, water en zout
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, deeg, ei, gist, groente, knoflook, koolrabi, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Turkse kookkunst: