Bijgerecht uit Allerkerst:
Sjalottenpuree
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker en zout
- Soort:
- groente / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, poedersuiker, prei, room, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Zalig zoet: