Himmel und Erde mit Jakobsmuscheln mit Zwiebelconfit und Balsamicojus - Hemel en aarde met coquilles met uienconfit en balsamicojus

Je vindt dit recept op pagina 23 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

winterse rodekoolsoep met appel

Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet