Chocoladedesserts
heerlijke taarten, mousses, brownies en andere lekkernijen
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Chocoladedesserts , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Chocoladedesserts zijn onweerstaanbaar. Zet er bij een etentje maar eens een op tafel en kijk hoe de gezichten van uw gasten gaan stralen. Als u aan het eind van een zware dag een onweerstaanbare behoefte aan iets lekkers krijgt, staat chocolade altijd hoog op de lijst. Of u nu bij uw kinderen in een goed blaadje wilt komen, iets lekkers voor een geliefde wilt maken of uzelf wilt verwennen er staat in dit boek een chocoladedessert voor elke gelegenheid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Chocoladedesserts
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bruine rum, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, pâte sucrée, poedersuiker, pure chocolade en slagroom
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: espressokoffie, kahlúa, koffielikeur, pure chocoladebrownies, pure chocoladeschaafsel, slagroom en witte chocolade
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: eierdooier, fijne kristalsuiker, pistaches, melk, pure chocolade en slagroom
Ingrediënten: fijne kristalsuiker en passievruchtenpulp
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: eierdooier, fijne kristalsuiker, slagroom, vanillestokje en volle melk
Ingrediënten: boter, cognac, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade en slagroom
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, melkchocolade, pure chocolade en slagroom
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, chocoladechips, chocoladedruppels, ei, fijne kristalsuiker, chocolade, lichtbruine basterdsuiker, cacao, vanille-extract, vanille-ijs, zelfrijzend bakmeel en zout
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, cacaopoeder, bladerdeeg, eierdooier, koekkruiden, melk en witte chocolade
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardbei, fijne kristalsuiker, fromage frais, grand marnier, korstdeeg, kwark, mascarpone, pure chocolade, rodebessengelei en rozenwater
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: armagnac, boter, eetbare bloemblaadjes, ei, gedroogde pruimen, pure chocolade, slagroom en witte chocolade
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, donkerbruine basterdsuiker, golden syrup, lichtbruine basterdsuiker en slagroom
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bruine rum, eierdooier, fijne kristalsuiker, frambozen, italiaanse espresso, lange vingers, marsalawijn, mascarpone, pure chocolade, savoiardi en slagroom
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, filodeeg, pistaches, honing, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, pure chocolade, slagroom en walnoten
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: donkere pure chocolade, kaneelpoeder, kaneelstokje, kristalsuiker, cacao, oranjesnippers, poedersuiker, risottorijst, sinaasappelschil, slagroom en volle melk
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: frambozen, roomkwark en witte chocolade
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, walnoten, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: blauwe bessen, bosbessen, citroensap, citroenschil en fijne kristalsuiker
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: arachideolie, chocolade-ijs, amandel, pecannoot, kristalsuiker, maïsolie en minimarshmallows
Ingrediënten: boter, ei, fijne kristalsuiker, cacao, poedersuiker, pure chocolade, rum, slagroom en witte chocolade
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048301058
ISBN10
904830105X