Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Mosselen met pilav-rijst
- Ingrediënten:
- knoflook, kruidnagel, laurier, mosselen, olijfolie, rijst, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De truffel:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Sous vide:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Wild:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: