Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Sous Vide Duck Confit Pavé
- Ingrediënten:
- activa® rm, allspicebessen, eendenbout, knoflook, korianderzaad, laurier, rozemarijn, sinaasappelzest, steranijs, tijm en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Wild:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Koken voor elke dag: