Gefüllter Bauch von Schwabisch-Hällischen Schwein mit Biersauce / gevulde buik van Swabisch-Hällisch zwijn met biersaus uit de stoomoven (Christian Jürgens)
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
Je vindt dit recept op pagina 118 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- biersaus
- karwijzaad
- knoflook
- korianderzaad
- kruidnagel
- laurier
- tijm
- varkensbuik met zwoerd
- vulling voor varkensbuik
- witte peperkorrels
- zout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.