Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Eend met perziken - anatra alle pesche
- Ingrediënten:
- boter, eend, kaneel, laurier, peper, verse salieblaadjes, witte perzik en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, gember, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruiden, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rode wijn, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / nagerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit I love groente:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: