Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Wat het Groene Hart schaft: