101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelaugurkbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedragonkervelknoflookkruidenmosterdolijfoliepeperpeterseliesjalotsuikeruiwateryoghurtzout
zout en peperzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
bieslook, ei, kappertjes, kervel, krulpeterselie, mayonaise en sjalot

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Remouladesaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, dragon, ei, kappertje, mayonaise, mosterd en peterselie

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vissalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, kervel, knoflookolie, koolrabi, kropsla, mayonaise, peper, piment d'espelette, rode poon, sjalot, venkelknol, wijting, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Falafel met knofooksaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, ei, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, mayonaise, peterselie, selderij, suiker, tahinpasta, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Klassieke tartaar met saus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gevulde perzik

Ingrediënten:
bieslook, ei, magere ham, mayonaise, peper, perzik uit blik, sla, slagroom, ui, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
salade
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Zalmkroketten met groene-kruidendressing

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, ketchup, knoflook, mayonaise, munt, panko-broodkruim, tomatensaus, vissaus, wittewijnazijn, zalmfilet, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met verse kruiden

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, dille, ei, kervel, koriander, mayonaise, munt, peterselie, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Met het mes gesneden rundertartaar 'Vosgienne du Promont"

Ingrediënten:
augurk, azijn, bieslook, dikke lende, eidooier, kapperappeltjes, kappertjes, ketchup, kwarteleitjes, mayonaise, peper, sjalotten, tabasco, tomaten, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Gevulde eitjes

Ingrediënten:
bieslook, chilipoeder, eieren, geelwortel, kerrie, koenjit, kurkuma, mayonaise en peterselie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Belgie:

Frieten met tartarensaus

Ingrediënten:
aardappel, ei, frituurolie, mayonaise, verse bieslook, zout en zure augurken

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Recept uit Heston Blumenthal thuis:

Tuinsalade met sauce gribiche

Ingrediënten:
bladpeterselie, cruesli, ei, groene mini-asperges, kappers, mayonaise, mini-bimi, mini paksoi, mini-peentjes, slagroom, spruit, verse bieslook, verse dragon, wittewijnazijn, zure augurken en zwarte olijven

Soort:
salade / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bieslook, ei, aardappel, ingemaakte paprika, kervel, knoflook, mayonaise, mosterd, pepers, peterselie, selderij, ui en zout

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Krabkoekjes met citroenmayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, citroen, citroenmayonaise, dijonmosterd, ei, gerookt paprikapoeder, krabvlees, mayonaise, nootmuskaat, paneermeel, panko en worcestersaus

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Okonomiyaki met avocado

Ingrediënten:
avocado, barbecuesaus, bieslook, eieren, ketchup, water, lente-uitjes, mayonaise, panko, slablaadjes, spitskool, suiker, tarwebloem, honing, sesamolie en witte miso

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Ontbijt / brunch / lunch uit Sergio's smaakmakers:

Omelet met Noordzeekrab en sriracha

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, avocado, bieslook, bieslookbloemen, boter, ei, kewpie-mayonaise, krabbenpoten, limoen, mozzarella en sriracha

Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignonsalade

Ingrediënten:
bieslook, champignons, citroensap, daikonkers, eieren, kerstomaat, mayonaise, mierikswortel, roze peperkorrels, sjalotten, witte-wijnazijn, zout en zure room

Soort:
salade / groente
Haal meer recepten op...