Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Boeuf en Miroton (1746)
- Ingrediënten:
- ansjovis, coulis, kappertjes, knoflook, peper, peterselie, runderborst, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, ei, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept van Okoko recepten:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De worst story:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Provence: