Boeuf en Miroton (1746)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 558 in Als kok in Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Soufflé d'aubergines en persillade - Auberginesoufflé

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Catalaanse gehaktballen Boles de Picolat

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Ansjovis, gemarineerde

delicious. magazine - 2007-05