B. Van Loo

We hebben één boek van B. Van Loo waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van B. Van Loo? Registreren is gratis!

Boeken van B. Van Loo

Recepten van B. Van Loo

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Vleessoep

Ingrediënten:
ei, mager rundvlees, marjolein, munt, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, vleesbouillon, water en wijnazijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:

Wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, room en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, reuzel, rum, suiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Kruidenomelet (1393)

Ingrediënten:
blad van maartse viooltjes, boerenwormkruid, boter, ei, gember, kropsla, marjolein, munt, peterselie, salie, selderieblad, snijbiet, spinazie, venkel, wijnruit en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:

Tarte Tatin

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, suiker, vanillesuiker en zure appel

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Recept uit Als kok in Frankrijk:

Kip Marengo

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignons, kip, olijfolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van B. Van Loo