Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Olifant à la Dumas
- Ingrediënten:
- bayonneham, bouillon, kerriepoeder, knoflook, madeira, olifantpoten, port, spaanse pepers en ui
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben één boek van B. Van Loo waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van B. Van Loo? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Bij de koffie uit Als kok in Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / nagerecht / dessert uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk: