Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Noma:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers: