Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Gezond en Lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem: