Recept van Oh my foodness:
Voorgerecht: Halve kreeft met gesmolten boter
- Ingrediënten:
- citroen, groentebouillon, kreeft, peper en zout, roomboter en verse peterselie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Home Made winter:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee: