Recept uit De kunst van het koken:
Roereieren met niet- vegetarische garnering
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, ham, melk, peper, slagroom, spek, water, worstjes en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, ei, eidooier, gekookte ham, ham, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, volle melk, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: