Bijgerecht uit Hoe te eten:
Uiensaus met komijn en rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, braadvet, gemalen komijn, olie, rode wijn, suiker, ui en vleesbouillon
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gember, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Simpel:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis: