Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Salmone al salmoriglio - Zalm met Siciliaanse citroensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, gedroogde oregano, olijfolie, water, zalmmoten en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, azijn, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gerookte zalm, groente, kip, knoflook, mayonaise, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, tomaat, ui, vis, vlees, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van 88 Food:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Feestelijke hapjes & drankjes: