Zalmmousse

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 60 in De smaak van Conclusion .

Keuken:
Hollands
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaviaargelei

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Gelee von roter Bete mit Crème fraîche und Kaviar / Rode bietengelei met crème fraîche en kaviaar

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Hot Apricot Marshmallow

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Gebakken sint jakobsmossel met schuim van hete bliksem, kleine paddenstoeltjes en creme van dubbelgoud met vleesjus

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio