Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Yaprak kebab - Döner kebab van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- döner kebabsaus, gedroogde oregano, kalfslende, knoflook, laurier, oud brood, paprikapuree, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- boter en olie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfsschenkel, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit De worst story:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De Joodse keuken: