481 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloemboterbouilloncitroensapeigroenteknoflooklaurierolieolijfoliepeperpeterselierundvleessuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Boerenkool met botersla en bavette

Ingrediënten:
boerenkoolblad, botersla, citroen, extra vierge olijfolie, fleur de sel, half gedroogde tomaatjes, kappertjes, pikant gerookte paprikapoeder, roomboter, runderbavette en sjalot

Soort:
salade / rundvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode met vlees gevulde tamales - red meat filled tamales

Ingrediënten:
bloem, bouillon, groene olijven met piment, knoflook, komijnpoeder, maïsblad, masa harina, olie, oregano, reuzel, runderschouder, rundvlees, salsa colorado, varkensvlees en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / stomen / feestdagen
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Bavette gordita's met chipotle-hollandaise saus

Ingrediënten:
bavette (vlees), chipotleflakes, eidooier, gerookte-paprikapoeder, ghee, gordita's, ingelegde rode ui, knoflook, komijn, koriander, limoen, nacho's, olijfolie, peperkorrels, veldsla, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Ham-kaaskroket

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, grof zeezout, melk, olijfolie, panko, parmaham, pecorino, vlees en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Haal meer recepten op...