Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Kalfslever met sjalotjes en azijn
- Ingrediënten:
- kalfslever, olijfolie, roomboter, sherryazijn, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, citroensap, ei, groente, kalfsvlees, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-12:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië: