Recept uit Sous vide:
Blanke kalfsfond
- Ingrediënten:
- kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water
- Soort:
- soep/bouillon / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, fruit, groente, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken in een duinpan:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: