Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Knapperige moorse salade
- Ingrediënten:
- handappels, munt, peterselie, radijs, rode wijnazijn, rozijnen, sesamzaad, sherryazijn, sultana's, tahin en wortel
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloemkool, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, komkommer, kruiden, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, rode ui, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Down to earth:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De Perzische keuken: