Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | banketbakkersroom, basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, deeg, ei, eidooier, gedroogde gist, knoflook, meel, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Zuur:
Recept uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Vegeterranean:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Minimania:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Home made zomer: