Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bleekselderij, bloem, chocolade, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wildfond, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: