Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, kruiden, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at: