Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Speisekammer: