Recept uit Wijn van eigen bodem:
Lamsbout in regentsaus
- Ingrediënten:
- bot, bruine bonen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, wijn, worcestersaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, groente, knoflook, lamsvlees, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: