Rosa Gebratene Lammkeule mit Pistazienreis und Aprikozen / Rose gebraden lamsbout met pistaches en abrikozen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 304 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Griesmeelpudding met bessensap saus

Een recept uit Tessa Couperus

Citroenschil, gekonfijte

Een recept uit delicious. magazine - 2016-02

Pistache-citroenvla met gekonfijt citrusfruit

delicious. magazine - 2010-13

Limoncello

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf