Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Knolselderij- en Kastanjesoep
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kastanje, gemalen zwarte peper, groentechips, ui, knolselderij, nootmuskaat, slagroom, volle melk en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, groente, kervel, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten: