Gegrilde knolselderij met frisse beurre blanc en Hollandse garnalen
Een recept van Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau.
Je vindt dit recept op pagina 32 in Kookboek de kleine smaakmaker .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- lunch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- basilicum
- boter
- cress
- droge witte wijn
- hollandse garnalen
- kervel
- knolselderij
- kookroom
- laurier
- peper
- bladpeterselie
- sjalot
- tijm
- waterkers
- witte balsamicoazijn
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.