Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Khalta barsh - In een zakje gekookte rijst met vlees uit Bikhara
- Ingrediënten:
- basmatirijst, gehakt, kalfslever, kippenlever, koriander, peper en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Oezbeeks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, brood, citroen, cognac, ei, gehakt, gember, kalfsvlees, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Betty's Kitchen: