Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, brood, curry, granen, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, rijst, rode wijn, runderbotten, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Familierecepten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: