Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, kalfslever, paneermeel, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: