Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemige aardappel, ei, fruit, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rode wijnazijn, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: