Recept uit Proef Puglia:
aardappel- focaccia
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vergine olijfolie, bloem, water, rozemarijn, gist en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, dragon, ei, gist, groente, kaas, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit De herenkookclub:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress: